Image
Image
Image
Image

Centraal Stofzuigsysteem

Comfort, gemak, hygiëne en niet duur, er zijn veel redenen voor de aanschaf van een centraal stofzuigsysteem.

Voordelen:

  • Gezonder: normaal worden er - 20-45% van de vieze stofdeeltjes .terug de leefruimte ingeblazen. (dus ideaal voor degene met een.allergie voor huisdieren, pollen of de huismijt). Afvoerlucht gaat naar.buiten (geen vieze luchtjes en bacteriën)
  • Kostenbesparend:geen dure vervanging meer van stofzakken en.filters
  • Lange levensduur motorunit geen kapotte snoeren en onderdelen. 

Gemak:

  • Door betere en constantere zuigkracht 30% eerder klaar. U steekt de slang in het aansluitpunt en de motor gaat vanzelf aan. 

Stiller:

  • Geen lawaai, motorunit wordt buiten de leefruimte geplaatst. 
  • Lichtgewicht, u hoeft de zware stofzuiger niet meer op te tillen. 
  • Geen beschadigingen meer. Doordat u slechts de slang gebruikt, worden uw meubelen en de verf van deuren e.d. niet beschadigd.

Een centraal stofzuigsysteem is mogelijk in zowel nieuwe als bestaande woningen en is op een eenvoudige wijze te monteren.

Indicatie installatie: = 1000-1500 Euro, dit systeem zorgt tevens voor een waardevermeerdering van uw woning.

Wij horen graag van U.

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.