Image
Image
Image
Image

Hoe is de luchtkwaliteit in uw woning?

Door de aandacht voor isolatie en kierafdichting zijn onze woningen zonder bewuste ventilatie net plastic zakken. Door onze woning te ventileren verdwijnen de luchtjes van het koken, douchen en stoken. Ook bouwmaterialen geven schadelijke stoffen af zoals formaldehyde (gips) en radon (beton, kalkzandsteen).
Schimmels en huismijten gedijen goed in een vochtige omgeving en veroorzaken allerlei lichamelijke klachten (hoofdpijn) of allergieën (astma). Een vochtige woning is onaangenaam en voelt kil en koud aan ook al wordt er flink gestookt, men moet dus 24 uur per dag ventileren.( bron VROM)

Een "droge"woning is sneller warm en er hoeft uiteindelijk minder gestookt te worden Door de warmte uit de afgezogen lucht uit de badkamer, toilet en keuken terug te winnen wordt er energie en dus geld bespaard.
Een comfortabele, energiezuinige en gezonde installatie vereist veel aandacht. Wij zijn gaarne bereid tot het geven van advies.

Wij horen graag van U.

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.