Image
Image
Image
Image

Schoorsteenvegen

Jaarlijks veroorzaken honderden schoorsteenbranden aanzienlijke schade aan woningen.
De reden: 40% van de schoorstenen wordt niet periodiek geveegd.

Wij zijn gaarne bereid tot het geven van vrijblijvend advies. Goed onderhoud van Uw CV-ketel voorkomt dure reparaties. Wij komen graag langs voor een service-beurt.

Wij horen graag van U.

Meest gestelde vragen bij het gebruik van een open haard:

Ben ik verzekerd tegen schoorsteenbrand?

U bent alleen verzekerd wanneer er geen sprake is van achterstallig onderhoud. 
Bij de meeste verzekeraars moet U na een schoorsteenbrand kunnen aantonen dat de schoorsteen geveegd. 

Elke polis heeft verschillende voorwaarden op dit gebied.

LOODGIETER

Bij een verstopping van uw riolering of afvoer, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een snelle ontstopping van uw afvoer- of rioolleidingen. Ook wanneer u nieuw sanitair voor uw keuken of badkamer wenst, zijn goedwerkende afvoeren essentieel. Dit is bij onze vakkundig loodgieter in betrouwbare handen.

ELEKTRA

Allround van der Kroon is een gecertificeerd elektricien voor de aanleg van elektrische installaties voor nieuwbouw, verbouw, kantoren, woningen en bedrijfshallen. Of het nu gaat om het aansluiten van verlichting, het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelaars of de installatie van systemen, wij realiseren het vakkundig voor u.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, elektra en ventilatiesysteem is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur. Daarbij voorkomt een servicebeurt dat onderdelen onnodig slijten en blijft ook het rendement hoog.